ARA

Zeytinin Bilinmeyen Yararlarý

Zeytinin Bilinmeyen Yararlarý Zeytinyaðý hipertansiyon gibi hastalýklara karþý etkili sonuçlar veriyor. A, D, E ve K vitaminleri açýsýndan çok zengin içerikli.



Zeytinyaðý hipertansiyon gibi hastalýklara karþý etkili sonuçlar veriyor. A, D, E ve K vitaminleri açýsýndan çok zengin içerikli. Zeytin ve zeytinyaðýnda hücre yenileyici ve yaþlanmayý geciktirici ‘’Oleuropein’’ maddesi bulunuyor. Bu madde baþta ABD olmak üzere birçok geliþmiþ ülkede kansere karþý yapýlan ilaçlarda kullanýlýyor. Zeytinyaðýný diðer bitkisel yaðlardan ayýran en önemli özellik, oleik asit zenginliði.

Bu asit özellikle meme kanserini tetikleyen (Her-2/ Neu) veya (ERB B-2) kötü genlerini durdurma özelliðine sahip. Sindirim sistemi hastalýklarýna da zeytinyaðý öneriliyor. Çünkü, bu yað tamamen doymamýþ yað asitleri içeriyor. Böylece bu asitler vücutta biriken toksinlerin dýþarý atýlmasýný saðlýyor. Güzelliðe de etkili zeytinyaðý en doðal kozmetik malzemesi. Zeytin egzamayý ve saçlarýn dökülmesini önlüyor. Banyodan sonra cilde zeytinyaðý ile masaj yapýlýrsa hücrelerin yenilenmesi saðlanýyor.   

                                  

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen