ARA

Viski Nasýl Ýçilir

Viski Nasýl Ýçilir Akþam yemeði öncesinde ya da sonrasýnda 1-2 kadeh viski ile rahatlamak, günün stresini azaltmak mümkün.



Akþam yemeði öncesinde ya da sonrasýnda 1-2 kadeh viski ile rahatlamak, günün stresini azaltmak mümkün. Viski mideyi yormamasý ve içim sonrasýnda baþ aðrýsý yapmamasý nedeniyle tercih ediliyor. Viski bir karýþým içkisi olmadýðýndan sek olarak içilmeli. Kola gibi boyalý katký maddesi içeren içeceklerle karýþtýrýlmamalý. Bazý viski türlerine ise buz koyarken bir kez daha düþünmek gerekiyor. Özellikle malt viskiler buzsuz olarak içilmesi gereken viski türlerinden.

Buz malt viskinin kendine özgü tatlarýný almayý engelliyor. Ünlü viski uzmaný Wallace Milroy'a göre viskiye tadýný bozmayacak kadar su konmalý. Viskiye az miktarda su eklendiðinde viskinin sertliði azaltýlabilir. Ancak fazlasý aromalarýn ortaya çýkmasý engeller. Harmanlanmýþ Ýskoç ve Ýrlanda viskilerine, Kanada ve Amerikan Bourbon’larýna su koymada sakýnca yok. Ayrýca Ýrlanda viskileri buzsuz da tüketilebiliyor.

Afiyet Olsun.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen