ARA

Kabak Çekirdeðinin Faydalarý

Kabak Çekirdeðinin Faydalarý Yapýlan araþtýrmalar, kabak çekirdeðinden elde edilen kabak çekirdeði yaðýnýn prostat büyümesini yavaþlattýðýný hatta önlediðini ortaya koymuþ durumda.



Kalýn Baðýrsak Kanseri riskini de önemli oranda azaltan etkisi olduðu tespit edilen kabak çekirdeði yaðýnda bulunan doymamýþ yað oraný yüksekliði; kandaki trigliseridleri azaltýyormuþ. Bilim adamlarýna göre kabak çekirdeði yaðýnda bulunan phytosterin maddesi mucize etkili. Kandaki kolesterolü azaltýyor, prostat büyümesi ve damar kanserine iyi geliyor. Açýkçasý bir saðlýk bankasý. Kabak çekirdeðinin faydalarý bu kadarla da kalmýyor. Bu yaðda bol oranda E vitamini de varmýþ. Bilindiði gibi E vitamini hücre zarýnýn okside olarak erken bozulmasýna engel olan ve dolayýsýyla hücre zarý ve hücreyi saðlýklý bir özelliðe sahiptir. Bu maddeyi yeterli oranda aldýnýz mý geç ihtiyarlýyor ve ihtiyarlýðýnýzda genç bir ihtiyarlýk dönemi geçiriyorsunuz.

Afiyet Olsun.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen