ARA

Et Hakkýnda Bilinmesi Gerekenler

Et Hakkýnda Bilinmesi Gerekenler Eti kaynamýþ suya atýn. Hem tadý güzel olur hem de et suyu arý kalýr. Et suyuna biraz baharat ekleyip çorba yerine sýcak sýcak servis yapabilirsiniz.


Eti kaynamýþ suya atýn. Hem tadý güzel olur hem de et suyu arý kalýr. Et suyuna biraz baharat ekleyip çorba yerine sýcak sýcak servis yapabilirsiniz. Eti haþlarken býrakýn köpürdükçe köpürsün. Acýlýðý azalýr.

Et yemeðinizi bir gün önceden hazýrlayýn. Piþirdikten sonra bekletin. Ertesi gün et suyunun yaðlarý daha çabuk çözülür. Patatesle eti ayrý tencerelerde (ikisi de tuzlu suda) haþlayýn. Çünkü patates et suyunu bulandýrýr.

Eti dostlarýndan ayýrmayýn. Ýri deniz tuzu, deðirmen karabiberi, korniþon, halka soðanlar, asortik hardal ve turþu. Yanýnda da taze köy ekmeði. Kemikli eti ayrý piþirin. Tencerede çok az et suyunda haþlayýn veya alüminyum folyoya sarýp fýrýna verin. Böylece et kemikten ayrýlmaz. Kýzarmýþ ekmekle ve bol tuzla tadýn.

Kolay gelsin.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen