ARA

Lezzet Diyarý Kuvvetlendiren Bakliyatlarý!

Lezzet Diyarý Kuvvetlendiren Bakliyatlarý! Nish Bazaar’da, saðlýklý hayatý destekleyen baklagiller, özellikleriyle ve doðal lezzetleriyle mutfaklarýnýza keyif katýyor.


Nish Bazaar, Türkiye’nin farklý bölgelerinden özenle seçerek getirdiði bakliyatlar ile, eþsiz damak tatlarýný saðlýklý yaþamla bütünleþtiriyor. Ýçerdiði protein ve yüksek besin deðerleri ile mutfaklarýn baþ tacý olan bu gýdalar, düþük yað oranlarý ve kolesterol içermeyen özellikleriyle dikkat çekiyor. Her mevsim rahatlýkla tüketebileceðiniz bakliyatlarýn bir çok faydasýný görmek mümkün. Bazý çeþitleri, lifli yapýsý ile yüksek tansiyon ve üre miktarlarýnda dengeleyici etkiler yaratabilirken, kalp, böbrek direncine de katký saðlýyor. Tükettiðiniz her an rahatlýk ve mutluluk hormonu salgýlanmasýna yardýmcý olan bakliyatlar, önemli rahatsýzlýklarda da önerilen yiyecekler arasýnda yerini alýyor.

Saðlýðýnýzý ve damak tadýnýzý keþfetmek için uðrayabileceðiniz Nish Bazaar’da, Erzurum’un yuvarlak taneli Ýspir fasulyesini, Antep’in buðdayýn yaþken toplanýp kavrulan firiðini, kara mercimeðini bulabileceðiniz gibi, bu besinlerle yemeklerinize eþsiz ve saðlýklý lezzetler katabilirsiniz.

Nish Bazaar’ýn doðal ürünlerini denemek için 0212 265 31 84 numaralý telefondan, www.nishbazaar.com sitesinden, ya da Garanti Mahallesi Yanarsu Sk. No:18/2B Etiler’de bulunan maðazasýndan markanýn yetkililerine ulaþabilirsiniz.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen