ARA

MSA Kasım Ayında Mutfak MeraklılarınaYepyeni Fırsatlar Sunuyor

MSA Kasım Ayında Mutfak MeraklılarınaYepyeni Fırsatlar Sunuyor Milli Eğitim Bakanlığı onayı ve City & Guilds akreditasyonu ile uluslararası mesleki yeterlilik diploması veren Türkiye’nin ilk ve tek aşçılık okulu Mutfak Sanatları Akademisi (MSA), yoğun ilgi gören workshop ve eğitim programlarına devam ediyor.


Mutfakta ustalaşma imkanı sağlayan “Mutfakta 8 Hafta” ve “Modern Yorumlarla Türk Mutfağı” gibi kapsamlı eğitim programlarının yanı sıra, “Balıklar ve Kabuklular”, “İtalyan Mutfağı”, “Uzakdoğu Mutfağı” gibi farklı lezzetlerin inceliklerini öğreten günlük programlar ve sadece lezzete değil sunuma da önem verenler için “Yemek Stilistliğine Giriş” eğitimi, Kasım ayında mutfak sanatlarına ilgi duyanları bekliyor.

Türkiye'nin ilk ve tek özel profesyonel aşçılık okulu Mutfak Sanatları Akademisi, Kasım ayında da ilgi çekici workshop ve eğitim programları düzenlemeye devam ediyor. Mutfakta profesyonelleşmek isteyenler için “Mutfakta 8 Hafta”, Türk yemeklerine yeni yorumlar getiren “Modern Yorumlarla Türk Mutfağı”, farklı kültür ve mutfaklardan birbirinden çekici lezzetleri MSA şeflerinden öğrenmek isteyenler için “günlük programlar” kaçırılmayacak fırsatlarla dolu. Özellikle “Balıklar ve Kabuklular” eğitimi, deniz ürünlerinin sofraları süslediği kış aylarında mükemmel lezzetler yaratma imkânı sunuyor.

8 haftada lezzet uzmanı

MSA, “Mutfakta 8 Hafta” programı ile gerçek bir şef gibi ustalaşma imkânı sunuyor. 11 Kasım – 30 Aralık tarihleri arasında Pazar günleri 10:00–14:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan “Mutfakta 8 Hafta” programında soslar, çorbalar, et çeşitleri ve pişirme teknikleri, tavuk pişirme yöntemleri, party foods, tapas çeşitleri, Uzak Doğu yemekleri, deniz ürünleri seçme, temizleme ve pişirme teknikleri, taze makarna hazırlama eğitimleri veriliyor. Programın ücreti 1650 TL.

“Mutfakta 8 Hafta-Pastacılık” programı ise 9 Kasım-28 Aralık tarihlerinde her Cuma 10:00-14:00 saatleri arasında yapılacak. Kurabiye, tart, kiş, pie, ekmek, kek, pasta, custard ve choux hamuru, çikolata gibi enfes lezzetlerin yer aldığı programın ücreti 1300 TL.

Poz veren yemekler

MSA, Kasım ayında bir farklılık yaparak sadece tadıyla değil profesyonel sunum teknikleriyle de göz kamaştıran yemekler hazırlamak isteyenler için 23-24 Kasım tarihlerinde 2 günlük “Yemek Stilistliğine Giriş” workshop’u düzenliyor. Renk ve tarzlarıyla uyumlu yemek, tabak ve renk kompozisyonları tasarlayarak, onları en doğru şekilde fotoğraflamak isteyenler için, MSA Profesyonel Aşçılık Eğitmen Şefi Özgür Önol ve yemek stilisti ve fotoğrafçısı Bahar Kitapçı’nın vereceği bu eğitim kaçırılmaz bir fırsat sunuyor. Yemek Stilistliği setinin hediye edildiği workshop’un ücreti 520 TL.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satış & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
İletişim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakkı ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Hakları Saklıdır.
Ozelyemekler'da yayınlanan haberler kaynak gösterilerek içeriği değiştirilmemek şartıyla hertürlü medya ortamında kullanılabilir. Ozelyemekler sitesinde yayınlanan yazılar yazarların kendi kişisel görüşleridir. Yazıların her türlü sorumluluğu yazıyı yazan yazarına aittir.


Programlama Hakan Şen