ARA

Patates Sufle

Patates Sufle Patatesleri yýkayýp kabuklarýyla haþlayalým. Haþlanan patateslerin kabuklarýný soyup çatalla ezerek püre haline getirelim.


Malzemeler:

7 Adet Patates
3 Kaþýk Margarin
2 Adet Yumurta
1 Su Bardaðý Kaþar Rendesi
1 Paket Çið Krema
1 Tutam Tuz
1 Tutam Karabiber

Hazýrlanýþý:

Patatesleri yýkayýp kabuklarýyla haþlayalým. Haþlanan patateslerin kabuklarýný soyup çatalla ezerek püre haline getirelim.

Bir tencerede 3 çorba kaþýðý margarini veya tereyaðýný eritelim. Ýçine patates püresini ilave edelim. Tuzu ve karabiberi serpip iyice karýþtýralým. Ilýmaya býrakalým. Ilýyýnca yumurta sarýlarýný teker teker yedirelim.

1 paket çið kremayý da ilave edelim. Yumurta aklarýný 1 tutam tuz ile kar haline gelene kadar çýrpýp, patates püresine ekleyelim. Rendelenmiþ kaþar peynirini de koyup karýþtýralým.

Yüksek kenarlý fýrýn kabýna boþaltalým. Kalan rendelenmiþ kaþar peynirini üzerine serpip 180 dereceli fýrýnda üzeri kýzarana kadar piþirelim. Sýcak olarak servis yapalým.

Afiyet Olsun.


COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen