ARA

Sürpriz Külah

Sürpriz Külah Havuç ve patatesleri temizleyip diri kývamda haþlayýn. Maydanoz ve dereotunu yýkayýp ince ince doðrayýn.


Malzemeler:

8 Dilim Çedar Peyniri
2 Havuç
2 Patates
1 Su Bardaðý Konserve Bezelye
1 Su Bardaðý Mayonez
5-6 Korniþon Turþu
14-15 Biberli Yeþil Zeytin
3-4 Dal Maydanoz
3-4 Sal Dereotu
3-4 Yaprak Marul
Tuz

Hazýrlanýþý:

Havuç ve patatesleri temizleyip diri kývamda haþlayýn. Maydanoz ve dereotunu yýkayýp ince ince doðrayýn. Korniþon turþu ve yeþil zeytinleri ince ince dilimleyin. Marul yapraklarýný yýkayýp süzün. Havuç ve patatesler soðuyunca rendeleyip geniþ bir kaba alýn. Mayonez ve bezelyeyi ekleyip tuz serpin. Maydanoz, dereotu, korniþon turþu ve yeþil zeytinleri ilave ederek iyice karýþtýrýn. Çedar peyniri dilimlerini külah biçiminde kývýrýp içlerini hazýrladýðýnýz karýþýmla doldurun.

Açýlmamalarý için kürdanla sabitleþtirin. Marul yapraklarýný servis tabaðýna yerleþtirip sürpriz külahlarýný üzerine dizin ve servis yapýn. Alternatif deðiþik malzemelerden oluþan bir karýþým hazýrlayýp kaþar peyniri dilimlerinden yapacaðýnýz külahlara doldurarak tarifi daha farklý uygulayabilirsiniz Örneðin incecik doðranmýþ dolmalýk kýrmýzýbiber, patates püresi ve mayonezle hazýrlayacaðýnýz renkli malzeme, kaþar peynirinin içinde daha güzel görünecektir.

Afiyet Olsun.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen