ARA

Arap Gömleði

Arap Gömleði Kaba 3 çorba kaþýðý tereyaðý ve 1 su bardaðý damla çikolata ilave dip benbari usulünde çikolatayý eritin.


Malzemeler:

2 yumurta
3 çorba k.tereyaðý
1 su b.damla çikolata
1 su b.esmer þeker
2 çorba k.kakao
1 p.kabartma tozu
Aldýðý kadar un
Vanilya Sosu Ýçin;
1 su b.süt
1 çay b.toz þeker
2 p.vanilya
1 yumurta sarýsý
1 çorba k.mýsýr niþastasý

Hazýrlanýþý:

Kaba 3 çorba kaþýðý tereyaðý ve 1 su bardaðý damla çikolata ilave dip benbari usulünde çikolatayý eritin. Üzerine 1 su bardaðý esmer þeker,1 paket kabartma tozu, 2 çorba kaþýðý kakao ve 2 adet yumurtayý kýrýn ve çýrpa teliyle karýþtýrýn. Daha sonra üzerine 3 çorba kaþýðý tepeleme un ilave edip karýþtýrýn. Kývamý koyu tahin kývamýnda olmalý. Krem karamel kalýplarýna ilk önce tereyaðý sürün daha sonra una bulayýn.

Daha sonra kalýplarýna harcý paylaþtýrýn. Önceden ýsýtýlmýþ olan 160 derecelik fýrýnda piþirin. Vanilya sosu içine ise tencereye 1 su bardaðý süt,1 çay bardaðý toz þeker ilave edin þeker eriyene kadar piþirin. Daha sonra üzerine yumurta sarýsý niþasta 2 paket vanilya ilave edip karýþtýrýn. Tenceredeki sütün içine ilave edin. Servis tabaðýna vanilya sosun alýn. Sosun üzerine piþen tatlýlarý ilave edip servise din.

Afiyet Olsun.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen