ARA

Peynirli Kiþ

Peynirli Kiþ Kiþ hamuru için bir kapta unu ve tuzu karýþtýrýn. Margarini küp küp keserek, unun üzerine ekleyin. Yumurtayý ilave edin. Hamuru hýzlý hýzlý yoðurun.


Malzemeler:

300 gr Un
150 gr Margarin
1 Adet Yumurta
Tuz
Üzerine;
6-7 Adet Taze Soðan
1/2 Demet Dereotu
1/2 Su Bardaðý Yeþil Zeytin
1/2 Su Bardaðý Siyah Zeytin
150 gr Fýstýklý Salam
1 Kutu Labne Peyniri

Hazýrlanýþý:

Kiþ hamuru için bir kapta unu ve tuzu karýþtýrýn. Margarini küp küp keserek, unun üzerine ekleyin. Yumurtayý ilave edin. Hamuru hýzlý hýzlý yoðurun. Üzerine nemli bir bez örterek, buzdolabýnda yarým saat bekletin.

Kiþin üzerine koyacaðýnýz malzeme için soðanlarý ve dereotunu ince ince kýyýn. Yeþil ve siyah zeytinleri ince ince kesin. Fýstýklý salamý küp küp doðrayýn. Geniþ bir kapta doðranmýþ zeytinleri, taze soðaný, dereotunu, salamý ve labne peynirini karýþtýrýn.Hamuru kalýptan biraz daha büyük açýn.

Kalýbýn içine yerleþtirin. Fazla kenarlarýný býçakla kesin. Hamurun üzerinde çatalla delikler açýn. Önceden ýsýtýlmýþ fýrýnda kýzarana dek piþirin. Fýrýndan çýkardýktan sonra soðutun. Peynirli harcý üzerine yayýn. Dilimleyerek servis yapýn.

Afiyet Olsun.


COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen