ARA

Fesleðenli Domates Salatasý

Fesleðenli Domates Salatasý 12 Parça, Hazýrlama süresi: 20 dakika


Malzemeler:

300 gr ýspanak (dondurulmuþ olabilir)
12 büyük domates
Tuz, karabiber
200 gr beyaz peynir
1 soðan
limon suyu
1 diþ sarmýsak
1 demet taze fesleðen

Yemeðin Tarifi:

Dondurulmuþ ýspanak kullanýyorsanýz açýlmasýný bekleyin. Domatesi yýkayýp süzülmesini bekleyin. Üzerini bir kapak gibi kesin. Alt kýsmýn içini oyun. Ýçine tuz ve karabiber serpin. Ispanaðýn suyunu süzün. Kýyýlmamýþ ise ince ince kýyýn Peyniri bir çatalla ezin

Sarmýsak ve soðaný soyun. Soðaný küçük küpler halinde doðrayýn. Sarmýsaðý ezin. Fesleðeni yýkayýp suyunu süzün. Yapraklarýný ayýklayýp yarýsýný kýyýn. Bir kasede peynir,soðan, sarmýsak, ýspanak ve kýyýlmýþ fesleðeni karýþtýrýn. Tuz, karabiber ve limon suyu ile tatlandýrýn. Karýþýmý 1 saat buzdolabýnda bekletin.

Ispanaklý karýþýmý bir tatlý kaþýðý ile oyduðunuz domateslerin içine doldurun.Üzerini kalan fesleðen yapraklan ile süsleyip servis yapýn.

Öneri: Sebzeleri çið olarak hazmedemiyorsanýz ýspanaðý hafifçe kavurduktan sonra da domateslerin içine doldurabilirsiniz.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen