ARA

Kaðýtta Sucuk Hellim

Kaðýtta Sucuk Hellim Sucuðu, hellim peynirini, domates ve biberi küp küp doðrayýn.


Malzemeler:

60 gr sucuk
75 gr hellim peyniri
1 köy biberi
1 diþ sarýmsak
1 domates
4 arpacýk soðan
0.25 dal taze biberiye
1 çay kaþýðý susam
0.5 çay kaþýðý pul biber
Piþirme Kaðýdý

Hazýrlanýþý:

Arpacýk soðanlarý ikiye bölün. Sarýmsaðý ince dilimleyip tüm doðradýklarýnýzla karýþtýrýn. Piþirme kaðýdýnýn kýsa kenarýnýn bir tarafýný içe doðru 4-5 cm katlayýn. Ardýndan, uzun kenarýný önünüze gelecek þekilde çevirin ve size yakýn tarafý kaðýdýn ortadan 7 cm kadar ilerisine doðru katlayýn. Size uzak kenarý da kendinize doðru, diðer katýn bittiði yerde kat izi olacak þekilde katlayýn. Bu kat ilk katladýðýnýzdan daha kýsa olacaktýr. Kýsa katý uzun katýn altýna alýp, ilk katladýðýnýz 5 cm’lik kýsmýn içine yerleþtirin. Böylece rulo gibi kapalý, uzun bir kaðýt elde edeceksiniz.

Katlý olmayan uzun tarafý zarf gibi veya kaðýttan uçak yapar gibi üçgen þekilde katlayýn ve bu üçgen ucu karþýsýndaki kenarýn içine yerleþtirip bastýrýn ve ortada kat izleri oluþturun. Kaðýdý tamamen açýn ve ortadaki boþluða malzemeleri yerleþtirin. Üzerine çeyrek dal biberiyenin yapraklarýný yerleþtirin. Susamý ve pul biberi serpin. Kaðýdýnýzý tekrar ayný þekilde katlayýn. Suyunu asla sýzdýrmayacak kaðýt kebabý düzeneðiniz hazýr. Bununla istediðiniz yemeði fýrýnda kolayca piþirebilirsiniz. Sucuklu hellimli paketi, 220 derecede, fanlý çalýþan fýrýnda yaklaþýk 15 dakika piþirin.

Afiyet Olsun.


COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen