ARA

Çocuðunuzu Doðal Çikolatayla Tanýþtýrýn…

Çocuðunuzu Doðal Çikolatayla Tanýþtýrýn… Miniklerin bayýldýðý çikolatalarýn içinde kullanýlan katký maddeleri, onlarýn geliþimini etkilemekle birlikte birçok saðlýk sorununa da davetiye çýkarýyor.


Çocuðunuzun market çikolatalarýný tüketerek saðlýðýný risk altýna almasýna izin vermemek için onlarý %100 doðal ve kakao yaðýndan üretilen Bind Chocolate ile tanýþtýrýn.

Çikolata üretiminde ürünü korumak, renklendirmek, asitliðini düzenlemek ve tatlandýrmak amacýyla kullanýlan katký maddelerinin çocuk geliþimine verdiði zararý göz ardý edemeyen ebeveynler, Bind Çikolata’nýn katkýsýz çikolatalarýndan vazgeçmiyor. Bind Çikolata, 1971 yýlýndan beri ustalýkla ürettiði lezzetlerde sadece kakao yaðý kullanýyor ve üretimini katký maddesi kullanmadan tamamlýyor. Çocuðunu market çikolatalarýndan koruyarak tatlý ihtiyacýný saðlamak isteyen ebeveynler ise Bind’in deðerini biliyor.

HEM ÞIK HEM LEZZETLÝ…

Çikolata üretiminin en önemli süreci olan hammadde alýmýnda son derece seçici davranan Bind, hiçbir çeþidinde kakao yaðýndan baþka bir yað kullanmýyor. Binlerce çeþit arasýnda tercih yapmak çok zor olsa da, Bind butiklerinde karamelli, fýstýk krokanlý, Hindistan cevizli çikolatalar, marzipanlar, ganajlar ve badem ezmesi, lezzet sýralamasýnda ön planda… El yapýmý çikolata çeþitlerinin arasýnda kuruyemiþli, akýþkan meyveli çikolatalar ve truf çikolatalar var. Birbirinden þýk kutularda sunulan lezzet deposu, Bind’in usta elleri tarafýndan hiçbir katký maddesi kullanýlmadan üretiliyor. Özel kutulu ürünlerin yaný sýra, gümüþ, porselen ve kristal cam tabaklarda hazýrlanan dekorlu ve yaldýzlý çikolatalar da maðazalarda bulunabilir.



COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen