ARA

Zencefil Bal ve Elma Tarçýn

Zencefil Bal ve Elma Tarçýn Marie Antoinette Chocolatier’den kýþa özel iki yeni tat…


Çikolatayý aþka dönüþtüren Marie Antoinette Chocolatier, sonbahara özel olarak üretilen ‘Zencefil bal’ ve ‘Elma tarçýn’ çikolatalarýyla lezzet tutkunlarýný kýþa hazýrlýyor.

Çikolatayý aþka dönüþtüren Marie Antoinette Chocolatier el yapýmý çikolatalarýna eklediði iki yeni özel tadý lezzet tutkunlarýyla buluþturuyor. Soðuk kýþ günlerinde içimizi ýsýtan enerji kaynaðý bitki çaylarýndan esinlenerek tasarlanan ‘Zencefil bal’ ve ‘Elma tarçýn’ çikolatalar lezzet tutkunlarýný þimdiden kýþa hazýrlýyor.

Enerjiye daha fazla ihtiyaç duyulan, günýþýðýndan yoksun uzun kýþ günlerinde Marie Antoinette Chocolatier’nin bu iki çok özel çikolatasý, çikolata tutkunlarýnýn enerjisini ve moralini anýnda yükseltecek özellikte. Bu kýþ mutluluða giden en kýsa yol ‘Zencefil bal’ ve ‘Elma tarçýn’ çikolatalardan geçiyor. Mutluluðu ertelemek istemeyenler, Marie Antoinette Chocolatier’nin Niþantaþý’ndaki masalsý dünyasýna uðrayýp kendilerini gerçek çikolatanýn büyüsüne býrakýyor.

El yapýmý çikolatada Ýstanbul’un en iyisi olma iddiasýný taþýyan çikolata butiði Marie Antoinette Chocolatier’ýn çikolata tutkunlarýnýn rüyalarýný süsleyen çok özel tatlarý týpký birer mücevher kadar þýk ve aþk kadar da lezzetliler. Hiçbir katký maddesi ve koruyucu kullanmadan günlük olarak hazýrlanan el yapýmý çikolatalarýn hammaddesi Belçika’dan geliyor. Buna Paris’ten gelen meyve özleri ve süslemeler ekleniyor. Marie Antoinette Chocolatier’da baþta Ekvator olmak üzere Venezuela, costarica, Peru gibi tropik yaðmur alan bölgelerde yetiþen Theobrama Cacao aðacýndan özenle seçilmiþ çekirdekler kullanýlýyor.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen