ARA

Pazar Kahvaltýlarýnýn Vazgeçilmez Adresi Urza

Pazar Kahvaltýlarýnýn Vazgeçilmez Adresi Urza Urza, bir pazar sabahý nefis yiyecekleri tadarken bir yandan da orman havasý solumak ve doðayla baþbaþa kalmak isteyenleri bekliyor.


Urza’da þömine ateþinin kenarýnda her Pazar 10.00 – 13.00 saatleri arasýnda yapýlan kahvaltýnýn fiyatý 35 lira.

Urza, Pazar günü geç yapýlan ve saatler süren hafta sonu kahvaltýlarýna keyif katýyor. Ýstinye Avcýlýk ve Atýcýlýk Kulübü’nün içerisinde yer alan Urza, þehrin merkezinde fakat doðayla baþ baþa kalarak kendini yenilemek isteyenler için saðlýklý bir kahvaltý sunuyor. Urza’da þömine ateþinin tatlý sýcaklýðýnda her Pazar 10.00 ve 13.00 saatleri arasýnda yapýlan uzun Pazar kahvaltýlarýnýn fiyatý 35 lira. Urza’da 5-12 yaþ arasý tüm çocuklara yüzde 50 indirim uygulanýrken, 5 yaþýna kadar olan çocuklardan her hangi bir ücret alýnmýyor. Urza’nýn kýþ bahçesi 20-25 kiþilik gruplara özel olarak kapatýlabiliyor.

Urza’nýn zengin kahvaltý mönüsünde adeta yok yok. Özel fýrýnýnda piþen zeytinli, kepekli, sade ekmek çeþitlerinin yaný sýra sade ve peynirli poðaça yine sade ve zeytinli açma Urza’ya gelenleri bekliyor. Siyah ve yeþil zeytin ile birbirinden güzel reçeller, beyaz peynir, kaþar, dil ve tulum peyniri haftanýn yorgunluðunu sevdikleriyle atmayý planlayanlar için hazýrlandý.

Ýsteyene börek isteyene bal-kaymak

Pazar kahvaltýlarýnýn olmazsa olmazý bal-kaymak-tereyaðý, corn flakes ve mussli çeþitleri ile salam ve jambon çeþitleri deðiþik lezzetler tatmayý sevenler için düþünüldü. Yine ýspanaklý, mantarlý ve sebzeli krep, peynirli tepsi böreði hamur iþinden vazgeçemeyenlere hitap ediyor.. Urza’da çay, filtre kahve ve meyve sularý ile zenginleþen brunch keyfi limonlu ve çikolatalý kekler ve mevsim meyveleri ile son buluyor.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen