ARA

Nakkaþ’ýn Pazar Günü Kahvaltýlarýnda Tazelenin

Nakkaþ’ýn Pazar Günü Kahvaltýlarýnda Tazelenin Dalýndan yeni kopmuþ mis kokulu domates, salatalýk ve yeþillikler, çiftlikten yeni gelmiþ taptaze yumurtalarla hazýrlanmýþ omletler ve gerçek doðal lezzetler...


Hem yedikleriyle hem de soluduðu havayla tazeliðin tadýný çýkarmak isteyen Ýstanbullular için Nakkaþ Restoran’ýn kahvaltýsý çok özel lezzetlerle dolu. Cumhuriyet Köy’deki kendi özel bahçesinde hiçbir hormon ve zirai ilaç kullanmadan ürettiði sebze ve meyvelerini misafirlerine sunan Nakkaþ Restoran, serpme kahvaltýsýyla doðal lezzet arayan damaklara hitap ediyor. Nakkaþ Restoran’da dostlarýnýzla sohbetinizi bölmeden masanýza servis edilecek geleneksel Türk mutfaðýnýn muhteþem tatlarýnýn keyfini çýkartabilirsiniz. Sýcaklarda; Cumhuriyet Köy’den temin edilen köy yumurtasý ile hazýrlanmýþ peynirli, mantarlý omletlerin ve tercihe göre sucuklu, kavurmalý ve haþlamadan oluþan yumurta çeþitlerinin tadýna bakabilirsiniz. Patatesli, ýspanaklý ve peynirli gözlemelerin yaný sýra cevizli ev börekleri ve sekiz deðiþik çeþitte ev yapýmý reçelleri ile dolu dolu bir serpme kahvaltý sofrasý hazýrlayan Nakkaþ Restoran, ayrýca sade, haþhaþlý, cevizli, zeytinli ve puf olmak üzere 5 farklý lezzette ekmek çeþitleriyle de kahvaltý sofrasýna renk katýyor.

Ýstanbul’un en güzel tepelerinden biri olan Nakkaþtepe’de yemyeþil bir manzara eþliðinde, aile veya arkadaþlarla hep güzel vakit geçirmek isteyenlerin müdavimi olacaðý Nakkaþ, çocuklu aileler için de bahçesinde bulunan çocuk parký ve çocuklarla ilgilenen oyun öðretmeniyle herkese keyifli anlar yaþatýyor. Anne ve babalar rahat bir kahvaltý etme þansý bulurken çocuklar da arkadaþlarýyla eðlenerek güzel bir gün geçiriyorlar.

Tamamen doðal ürünlerle hazýrlanan Nakkaþ Pazar Brunch’larýnýn ücreti ise kiþi baþý 35 TL.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen