ARA

Boðaza Karþý Portakallý Tavuk Ziyafeti

 Boðaza Karþý Portakallý Tavuk Ziyafeti Küplüce'deki muhteþem Boðaz manzarasýyla bir gidenin bir daha vazgeçemediði Uçar Cafe & Restaurant, zengin menüsü ve özel tatlarýyla lezzet severlerle buluþuyor.


Bilindik malzemeler, ustasýnýn hünerli ellerinde enfes lezzetlere dönüþüyor. Türk ve dünya mutfaðýnýn aranan lezzetleri, þýk sunumlarýyla da göz dolduruyor. Uçar Cafe & Restaurant'ýn spesiyallerinden portakallý tavuk ise lezzet severlerin favorileri arasýnda yer alýyor.

Portakallý tavuk, beþ bin yýllýk geçmiþiyle dünyanýn en önemli mutfaklarýndan biri kabul edilen Çin mutfaðýnýn sevilen tatlarýndan biri olarak biliniyor. Sadece damak tadýna deðil, göze ve ruha da hitap eden Çin mutfaðýnda sebze, et ve baharatýn birlikteliði sofistike bir sanat eserine dönüþüyor. Çin mutfaðýnýn özgün tatlarýndan portakalý tavuk, Uçar Cafe & Restaurant'ýn aranan lezzetleri arasýnda yer alýyor. Sýkma portakal suyu, portakal parçacýklarý, enfes baharat çeþnileri ve krema ile tatlandýrýlan tavuðun tadýna, beyaz biberin özel lezzeti ekleniyor. Zencefil ve körinin mis kokusu, özel hazýrlanmýþ sebzeli çeþni ile buluþunca ortaya tadýna doyulmaz bir yemek çýkýyor.

Türk ve dünya mutfaðýnýn seçkin lezzetleri, Boðaz'ýn incisi Uçar Cafe & Restaurant'ýn zengin menüsünde buluþuyor. Ýstanbul'un þiirsi güzelliðini 360 dereceden izleme imkâný veren mekanda sadece portakallý tavuk deðil bütün yemekler birer ziyafete dönüþüyor.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen