ARA

Zenith Restaurant & Bar Bebek'te Açýlýyor

Zenith Restaurant & Bar Bebek'te Açýlýyor Kafe konser konseptiyle Bebek’te bir ilk..


Kafeleri, sanatçýlarý, parký, þenliði, tarih olmuþ mekanlarý ile Ýstanbul’un incisi Bebek semtinin gözde mekaný olmaya aday Zenith Restaurant & Bar Bebek’e yepyeni bir anlayýþ getiriyor.

Tekdüzelikten biraz olsun kurtulmak, samimi huzurlu ve rahat bir ortamda eðlenmek, dostlarla sohbet etmek, dans etmek ve hayatýn sorunlarýndan, stresinden biraz olsun kurtulmak isteyenlerin müdavimi olmaya aday olan Zenith, samimi sýcak dekorasyonuyla ev rahatlýðý ile keyifle içkinizi yudumlayabileceðiniz bir mekan olarak hizmet vermeye baþlýyor.

Geceleri, Bebek’te bir ilk olan “Kafe Konser Stili”, canlý müzik performanslarý ve konsept partileriyle Ýstanbullular’ýn yaþamlarýna renk katmaya hazýrlanan Zenith, gündüzleri de Bebek atmosferini hissedebileceðiniz ön bahçesi, yeþillik içinde kuþ cývýltýlarý ve yaprak sesleriyle kahvenizi yudumlayabileceðiniz sessiz sakin arka bahçesi, keyifli yemekler için tasarlanmýþ gruplara özel dekorasyonu ile rahatlýk, þýklýk ve samimiyeti ön plana çýkarýyor.

Dünya mutfaðýnýn lezzetlerini Türk aðýz tadýna uygulayan yemek mönüsü, zengin atýþtýrmalýklarý, nefis tatlýlarý ve geniþ kokteyl yelpazesiyle göz dolduran Zenith, özel organizasyonlar, küçük davetler ve kokteyller için de kapatýlabiliyor.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen