ARA

Aþka Giden Yol Pinhan’dan Geçer

Aþka Giden Yol Pinhan’dan Geçer Muhteþem manzarasý ve sunduðu lezzet ile dikkatleri üzerine çeken Pinhan Restaurant, Sevgililer Günü’ne hazýr.


14 Þubat Sevgililer Günü’ne özel hazýrlanan eþsiz lezette ki menüye, Türk müziðin deðerli sanatçýlarýndan Ümit Coþkun nostaljik eserleri ile eþlik edecek.

Yýllardýr kalitesinden ödün vermeyen Ýstanbul Anadolu Yakasý’nýn gözde mekanlarýndan, Küçükyalý sahil þeridinde yer alan Pinhan Restaurant, 14 Þubat Sevgilier Günü için özel olarak seçilen, eþsiz lezzetlerden oluþan menüsü ile kalpleri fethedecek.

En üst katýnda yer alan Fua Salonu’nun sýcak atmosferinde çiftlere unutulmaz bir akþam sunacak olan Pinhan’da, Türk müziðinin unutulmaz eserlerini Ümit Coþkun seslendirecek. Klavye, kanun, ud ve saz eþliðinde keyifli saatler geçirecek misafirler, Fua salonunun muhteþem deniz ve adalar manzarasýnýn keyfine varacak.

Sunulan fiks menüde; mercimek çorbasý, zeytinyaðlý enginar, fava, zeytinyaðlý yaprak sarma, mini imam bayýldý, zeytinyaðlý biber dolmasý ve patlýcan salatasýndan oluþan zeytinyaðlý tabaðý, kuru patlýcan, peynirli su böreði, mevsim salata, zengin et çeþitleri, tatlý ve meyve, çerez çeþitlerleri, taze meyve sularýndan oluþan vitamin bar, çay, filtre kahve,Türk kahvesi ve sýnýrsýz meþrubat seçenekleri bulunuyor.

Fiks menü fiyatý 65 TL.

Ayrýntýlý bilgi ve rezervasyon için 0216 518 67 67 telefondan Pinhan’ý arayabileceðiniz gibi, www.pinhan.com.tr web sitesinden online rezervasyon da yapabilirsiniz.


COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen