ARA

Akdeniz Mutfaðý Aþka “Yelken” Açýyor!

Akdeniz Mutfaðý Aþka “Yelken”  Açýyor! 2003 yýlýndan beri Ýstanbul’ un en önemli lezzet duraklarýndan biri olan Yeniköy Yelken, Sevgililer Günü için hazýrladýðý özel mönüsü ile aþkýnýzla geçereceðiniz özel geceye hazýrlanýyor!


Restaurant, lounge bar ve cafe konseptlerini ayný çatý altýnda buluþturan Yelken, Akdeniz mutfaðýndan seçkin ve orijinal lezzetlerle keyifli, sakin bir ortamý bir arada isteyenlerin ortak tercihi olmaya devam ediyor.

Modern dekorasyonu, etkileyici ambiyansý ve göz alýcý sunumlarý ile 14 Þubat Sevgililer Günü için hazýrladýðý özel mönüsünde sizleri sevdiklerinizle beraber büyülemeye hazýrlanýyor. Özel mahzeninde dünyanýn en iyi þaraplarýný sunan Yelken, geniþ içki mönüsü ile keyfinize keyif katýyor.

Konfor ve rahatlýðýn ön planda olduðu dekorasyonu, ýþýltýlý Ýstanbul manzarasý ve yemeði zevke dönüþtüren menüsü ile Yelken; benzersiz bir atmosferde konuklarýný Akdeniz’ e yelken açmaya davet ediyor.

Bu özel gecede sevdiklerinizle beraber unutulmaz anlar geçirmek için hemen yerinizi alýn!

Sevgililer Günü Özel Mönü:
Ýzmir Salatasý
Somon Rulo
Balýk Tarama
Sýcak Patlýcan

Sýcak Baþlangýçlar
Balýk Mantýsý
Kalamar Tava
Deniz Mahsülleri Krep
Kiremitte Sýcak Pazý Sarma
Paella

Ana Yemek Tercihleri
Sütte Deniz Levreði
Kaðýtta Sebzeli Balýk
Deniz Mahsülleri Makarna
Mules Marinieres

Sevgililer Gününe Özel Yelken Pasta
1-2 Yerli Ýçki

Fiyatý: 120 TL

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen