ARA

Aþkta Kazanýn!

Aþkta Kazanýn! Taksim Cartoon Otel Roof’unda yer alan , Evita Arjantin Restaurant, 14 Þubat Sevgililer Günün ‘de unutulmaz ve romantik bir akþam yemeði keyfini yaþatýyor.


EVÝTA ARJANTÝN RESTAURANT,aþkýn doruklarda yaþandýðý Sevgililer Günü’nde sizlere özel Lezzetli Aþk isimli , muhteþem   bir mönü hazýrladý. Þampanya ve Çikolatalý Çilekler ile baþlayan bu özel mönü, Somon Füme Salatasý, Ýstiridye Soslu Çýtýr Jumbo Karides, Avokado Salsalý Sebzeli Börek ve Spesiyal Soslu Dana Pirzola ile devam ediyor. Ana yemeðin ardýndan Tiramisu ile tamamlanan Lezzetli Aþk mönüsü,aþkýn lezzetini damaklarýnýzda hissettirecek.

Bu özel gecenin romantizmi mum ýþýðýnda DJ. Arman ZADUR’un muhteþem performansý ile tüm zamanlarýn en çok beðenilen aþk þarkýlarý eþliðinde devam edecek.

Bu romantik akþam yemeðinin ardýndan, geceye Cartoon Hotel’de devam etmek isteyenler için hazýrlanan Konaklama Paketi seçeneði de bulunuyor.

Sevgililer Günü yemeði limitsiz yerli içki ile iki kiþi 300,00 TL (KDV dahil) Sevgililer Günü akþam yemeði ve Cartoon Hotel’de bir gecelik konaklama ve   Sevgililer Günü Brunch paketi iki kiþi için 450,00 TL (KDV dahil)

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen