ARA

Mirano Restoranlarý

Mirano Restoranlarý Taze makarna ve pizzanýn istanbul’da da deðiþmez adresi...


Uygun fiyata “Taze Makarna ve Pizza” konseptinin kurucusu ve þefi Yunus Evcioðlu, 18 yýl önce Almanya’da baþlattýðý lezzet geleneðini Ýstanbul’da da sürdürüyor. Mirano Restoranlarý’nýn el yapýmý makarna ve pizzalarýnýn orijinal lezzetleri Ýstinye Park, Ataköy Plus AVM, Safir Çarþý ve Marmara Forum’da Ýstanbullu lezzet tutkunlarýyla buluþuyor.

Alýþkanlýk yaratan özel lezzetleri ve uygun fiyata sunulan büyük porsiyonlarý ile fark yaratan makarna ve pizza restoraný “Mirano”, 1993 yýlýndan beri “Zum Nudeln by Mirano” ismiyle Almanyalý lezzet severlerle buluþuyor. Zum Nudeln by Mirano, Dusseldorf Almanya’daki 10 þubesiyle, kurulduðu günden beri lezzet ve kalite arayanlarýn ilk tercihleri arasýnda yer alýyor.

Farklý bir ismi olmasýna raðmen lezzeti ve konseptiyle Almanya’daki geleneðini sürdüren Mirano, ismini yunuslarýn takip ettiði yýldýz anlamýna gelen “Mira” kelimesinden alýyor. Taze Makarna ve Pizza konseptinin kurucusu ve þefi olan Yunus Evcioðlu’nun biricik kýzýnýn adý da Mira. Hal böyle olunca “Mira” ve Venedik’ten 6 km uzaktaki benzersiz yemekleriyle ünlü “Mirano” kasabasý, Türkiye’deki restoran zinciri markasýnýn adýna ilham veriyor.

Makarna severlerin yakýndan tanýdýðý Mirano’nun zengin menüsünde Penne (Makaroni), Spaghetti, Tagliatelle(uzun ve yassý makarnalar), Tortellini ve Ravioli gibi makarna çeþitleri yer alýyor. Bu taze makarna ve pizzalar, Düsseldorf'un en iyi makarna ve pizza þeflerinin yorumuyla hazýrlanan özel soslar ile süslenerek servis ediliyor. Salata severler için de birçok seçeneðin yer aldýðý menüde balkabaklý ravioliden likörlü dondurmalý meyve salatasýna kadar pek çok özel lezzet yer alýyor.

Mirano’da makarnalarýn içine hiçbir þekilde donmuþ ürün koyulmuyor, her þey taze ve organik ürünlerle hazýrlanýyor. Lezzet farkýný bu tazeliðe de borçlu olan bu özel makarnalarýn yapýmýnda þiþmanlatmayan, saðlýklý ve glutensiz bir un olan “Semolina” ve kepekli unlar kullanýlýyor. Bu özel unlar lezzette maksimuma ulaþmak adýna Ýtalya’dan özel olarak Mirano için getirtiliyor.

Mirano’da makarnalar ve pizzalar ev yapýmý olarak bizzat markanýn kendi aþçýlarý tarafýndan üretiliyor. Özel dekorasyonu ve “Açýk Mutfak Konsepti”, makarnalarýn hazýrlanýþýnýn izlenmesine imkan veriyor. Lezzetli yemeklerin piþirilmesinden sunumuna kadarki tüm süreçlerin gözünüzün önünde yaþandýðý Açýk Mutfaðýn ön kýsmýnda da makarna malzemelerini seçebileceðiniz tezgah yer alýyor.

Almanya ve Ýsviçre’de aþçýlýk okullarýna giden ve bu okullardan aldýðý özel bilgi birikimiyle yeme içme dünyasýna Almanya’da küçük bir dükkanla adým atan Yunus Evcioðlu, bugün kendi müdavimlerini yaratmýþ restoranlarýnda Ýtalyan Mutfaðý üzerine hizmet veriyor. Menülerin her ülkenin damak tadýna uygun olarak hazýrlandýðý Mirano’da mutfaktaki titizlik, eleman seçiminde de gösteriliyor. Þef Evcioðlu, profesyonel hizmet anlayýþý ve maksimum müþteri memnuniyetini her þeyin üstünde tutan yaklaþýmýyla tüm elemanlarýný kendisi yetiþtiriyor. Tamamý ayný aþçýlýk eðitimini almýþ personeli sayesinde her þubesinde ayný tadý sunarak Mirano lezzetini ve kalitesini standart hale getiriyor.

Ýlk olarak 2009 yýlýnda Ýstinye Park’taki þubesiyle Türk tüketicisiyle buluþan Mirano’nun bugün Ýstanbul’da 4 þubesi bulunuyor. Mirano için bugüne kadar Türkiye’de 2,8 trilyon yatýrým yapan Yunus Evcioðlu’nun, 2013 sonuna kadarki hedefi yaklaþýk 16,8 trilyon yatýrým yapmak. Büyümesini yakýn zamanda dünya çapýnda açýlacak 10 yeni þubesiyle sürdürecek olan Mirano, 2011 sonuna kadar Bakü’de 2 yeni þube açmayý ve yýl sonuna kadar da Dubai’de lezzet severlerle buluþmayý hedefliyor. Seçkin lezzetleri ve kalitesiyle alýþkanlýk yaratan Mirano, yeni þubelerinde de uygun fiyata sunduðu özel lezzetleri ile taze makarna ve pizza severlerin kalbinde taht kurmayý planlýyor.


COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen