ARA

NESCAFÉ “Fonksiyonel Kahve”

NESCAFÉ “Fonksiyonel Kahve” Dünyanýn ve Türkiye’nin en çok tercih edilen çözünebilir kahve markasý NESCAFÉ; yine bir ilki gerçekleþtirerek kahve sektöründe yepyeni bir kategori açtý: “Fonksiyonel Kahve Kategorisi”


Türkiye’de yýlda 400 milyon TL’lik satýþ hacmine sahip olan NESCAFÉ; bu yeni kategoride yer alan NESCAFÉ Greenblend, NESCAFÉ Lif-Aktif ve NESCAFÉ Vita-Lift markalý ürünleri ile; yüzde yüz doðal lezzetinin ve antioksidan özelliðinin yanýnda tüketicilerine yeþil kahve, lif ve siyah üzüm çekirdeðinin fonksiyonel yararlarýný da saðlýyor. Türkiye; NESCAFÉ’nin, içeriðinde lif ve siyah üzüm çekirdeði ekstraktýnýn bulunduðu fonksiyonel ürünlerini piyasaya sunduðu ilk ülke oluyor.

NESCAFÉ, kahvenin antioksidan gücü ve saðlýk yönünden farklý fonksiyonlarýyla bilinen doðal içeriklerin harmanlandýðý 3 yeni ürününü tanýttý. “Fonksiyonel Kahve Kategorisi” baþlýðý altýnda yer alan; NESCAFÉ Greenblend, NESCAFÉ Lif-Aktif ve NESCAFÉ Vita-Lift markalarýyla tüketicilere sunulacak yeni ürünler, Türkiye’deki zengin kahve kültürüne yepyeni bir boyut getiriyor. Yeþil kahve, lif ve siyah üzüm çekirdeði içeren yeni ürünler NESCAFÉ’nin öncü bir giriþimle Türkiye’deki kahve tüketicilerine sunduðu ürünlerden NESCAFÉ Greenblend, kavrulmuþ kahve çekirdekleri ile yeþil kahve çekirdeklerinin harmanýndan elde edilerek kahvenin antioksidan etkisini daha da güçlendiriyor.

NESCAFÉ Greenblend, yeþil kahve çekirdeklerinin kullanýldýðý bir kahveyi dünyada sadece NESCAFÉ’nin üretebilmesi dolayýsýyla benzeri bulunmayan bir ürün olma özelliðini taþýyor. NESCAFÉ’nin lansmanýný yaptýðý ikinci ürün olan NESCAFÉ Lif-Aktif prebiyotik lif içermesi sebebiyle baðýrsaklarý çalýþtýran ve baðýþýklýk sistemini güçlendiren bir etkiye sahip. NESCAFÉ’nin fonksiyonel kahve kategorisinde yer alan diðer ürünü NESCAFÉ Vita-Lift ise E vitamini ve siyah üzüm çekirdeði ekstraktý içeren yapýsýyla yaþlanmanýn etkilerini azaltan doðal bir anti-aging olma özelliðini taþýyor.

Nescafé Fonksiyonel Kahve Kategorisi Ürünleri

NESCAFÉ Greenblend:
Daha Fazla Antioksidan
Dünyada sadece NESCAFÉ tarafýndan üretilen ve benzeri bulunmayan Greenblend; kavrulmuþ kahve çekirdekleri ve yeþil kahve çekirdeklerinin özel harmanýndan oluþuyor. Yeþil kahve çekirdeklerinin etkisiyle diðer kahvelere oranla daha fazla antioksidan içeren Greenblend, ayný zamanda NESCAFÉ’nin mükemmel lezzetinden de ödün vermiyor.

NESCAFÉ Lif-Aktif: 1 Fincan Hafiflik
Türkiye’ye özel üretilen ve dünyada bir ilk olan NESCAFÉ Lif-Aktif; içerdiði prebiyotikler sayesinde baðýþýklýk sistemini düzenleyen probiyotik bakterilerin baðýrsaktaki geliþimini ve yaþamýný destekliyor.

NESCAFÉ Vita-Lift: 1 Fincan Güzellik
NESCAFÉ Lif-Aktif gibi yine Türkiye’ye özel üretilen ve dünyada bir ilk olan NESCAFÉ Vita-Lift’in içeriðinde ise siyah üzüm çekirdeði ekstraktý ve E vitamini bulunuyor. Siyah üzüm çekirdeði cildin bað dokusunu kuvvetlendirmeye yardýmcý oluyor ve cildin sarkmasýný önlüyor. Hücre yenileyici etkisiyle cildin güzelleþmesini, daha sýký ve elastik olmasýný saðlýyor. Ayný zamanda, solgun ve cansýz cilde sahip olanlarýn da doðal yardýmcýsý. 1 fincanýndaki siyah üzüm çekirdeði ekstraktý 1 bardak üzüm suyuna eþit olan NESCAFÉ Vita-Lift’in ayný zamanda 1 fincaný günlük 10 gram olan E vitamini ihtiyacýnýn yüzde 42’sini karþýlýyor.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen