ARA

Renk ve lezzet için bazý püf noktalarý

Renk ve lezzet için bazý püf noktalarý Bazý et yemeklerinde sirke ve þeker kullanýlmasý, o yemeðe lezzet katar.


Yarým bardak suya üç çay kaþýðý sirkeyle birlikte, yarým çay kaþýðý da þeker katarsanýz, lezzeti damaklarýnýzda hissedeceksiniz.

Havucu kaynar suda haþladýktan sonra onlarý hemen soðuk suyun içine atacak olursanýz, renklerini kaybetmelerinin önüne geçmiþ olursunuz.

Bazý et yemeklerinde sirke ve þeker kullanýlmasý, o yemeðe lezzet katar. Yarým bardak suya üç çay kaþýðý sirkeyle birlikte, yarým çay kaþýðý da þeker katarsanýz, lezzeti damaklarýnýzda hissedeceksiniz.
Havucu kaynar suda haþladýktan sonra onlarý hemen soðuk suyun içine atacak olursanýz, renklerini kaybetmelerinin önüne geçmiþ olursunuz.

Piþirdiðiniz ciðerin daha lezzetli olmasýný istersiniz, kuþkusuz. Ciðeri piþirmeden yarým saat kadar önce sütün içinde bir süre býrakýn. Bu þekilde tadý daha çok hoþunuza gidecektir.
Sosisleri su kaynarken deðil de soðukken koyun kabýn içine. Bundan baþka çok az olmak þartýyla süt de ekleyin ve çok harlý ateþte piþirmeyin. Bu þekilde çatlamalarýný önlemiþ ve de daha lezzetli olmalarýný saðlamýþ olursunuz.

COSMOTURK YAYIN GRUBU & HILLARY COMPANY TURKEY
Reklam Satýþ & Pazarlama: COMMEDYA TARAFINDAN YAPILMAKTADIR/ +90 (212) 347 01 93
Ýletiþim:
[email protected]

Tel: (0212) 244 13 56 Fax: (0212) 244 13 32





Telif hakký ©2013 Ozelyemekler.com Tüm Haklarý Saklýdýr.
Ozelyemekler'da yayýnlanan haberler kaynak gösterilerek içeriði deðiþtirilmemek þartýyla hertürlü medya ortamýnda kullanýlabilir. Ozelyemekler sitesinde yayýnlanan yazýlar yazarlarýn kendi kiþisel görüþleridir. Yazýlarýn her türlü sorumluluðu yazýyý yazan yazarýna aittir.


Programlama Hakan Þen